Keskusteluterapia ja elämänohjaus

Tuntuuko sinusta, että olet menettänyt otteesi? Voitko huonosti vaikka kaiken "pitäisi" olla hyvin? Oletko keskellä elämänkriisiä tietämättä, kuinka pääset eteenpäin? Haluatko ratkaista parisuhdeongelmasi? Tarvitsetko tukea trauman tai menetyksen jälkeen? Oletko sairastunut syöpään tai johonkin muuhun vakavaan sairauteen? Haluatko löytää itseluottamuksesi?

Olen yli 60 ja minulla on paitsi pitkä elämänkokemus myös HumaNovan 4-vuotinen koulutus diplomi-keskusteluterapeutiksi ja Symbolonin 2-vuotinen koulutus symbooli-ja kuvaterapeutiksi. Minulla on neljä lasta ja olen hiljattain mennyt naimisiin kolmannen kerran. 30 vuoden urallani toimittajana ja ohjelmanjohtajana televisiossa olen kohdannut useimmat elämän varjopuolista. MUTTA: Olen useasti nähnyt pimeyden muuttuvan valoksi! Syksyllä 2008 lopetin työni televisiossa omistautuakseni kokonaan keskusteluterapeutin työlle.

Psykosynteesissä työskentelen paitsi keskustelujen kautta myös käyttäen erilaisten koulukuntien tekniikoita, kuten hahmoterapiaa sekä symbooli- ja kuvaterapiaa, unia, hengitystä ja perhekonstellaatiota. Prosessissa jonka käyt läpi, tulet yhä tietoisemmaksi itsestäsi. Alat löytää tarkoituksen. Kaikki vastaukset ja ratkaisut ovat jo sisimmässäsi. Olen tukenasi matkallasi.

Olet tervetullut luokseni keskustelemaan ja terapiaan!